مقدمه

بر هیچکدام از ما پوشیده نیست که اقتصاد کلان کشور و تورم چه بلایی بر سر قیمت املاک  و مستغلات در کشور آورده است. طبق داده های بانک مرکزی قیمت مسکن طی 40 سال گذشته بیش از 3000 هزار برابر شده است به طوریکه قیمت متوسط یک متر آپارتمان در تهران در آبان 1401 به متری 46.7 میلیون تومان رسیده است و  طبق برآوردها و اتفاقاتی که در بازار ارز رخ داده هیچ بعید نیست که قیمت بیش از متری 50 میلیون تومان (برای متوسط کل تهران) را تا پایان سال شاهد باشیم. طبق داده های منتشره بازدهی (رشد) قیمت ملک در سال 1401 از سایر بازارها پیشی گرفته است. حال اگر نگاهی داشته باشیم که آیا تغییرات قیمت مسکن در ایران آیا متناسب با تورم رشد داشته است یا بیش از آن بوده است؟ برای همین لازم است تورم را از تغییرات قیمتی کسر کنیم و قیمت حقیقی را مشاهده کنیم.  و همانطور که می بینیم قیمت ملک از سال 1372 تاکنون 3.5 برابر بیش از تورم رشد داشته است که برای سرمایه گذاران ملکی خبر خوبی محسوب می شود.

عضویت در شبکه سرمایه گذاری و ساخت مشارکتی املاک 

و اما ملک از زاویه ای دیگر!

رشد قیمت مسکن طی چهار دهه گذشته و افزایش 3000 برابری آن و مخصوصا افزایش حدود 20 برابری آن طی یک دهه اخیر از نگاهی برای سرمایه گذاران مسکن مثبت تلقی می شود اما اینجا لازم است از زاویه دیگری هم به قضیه نگاه کنیم و آن هم “قدرت خرید مسکن” است. هر چقدر رشد قیمت مسکن داشته ایم از آن طرف قدرت خرید مردم کاهش پیدا کرده است و حتی به عنوان مثال قشر طبقه متوسط به بالای جامعه یعنی پزشکان قدرت خرید آنها طی بیست سال  اخیر بیش از 60 درصد کاهش پیدا کرده است و میدانیم که این یک فاجعه است و برای طبقه متوسط به پایین قدرت خرید مسکن به شدت کاهش پیدا کرده است

و لذا باید دنبال راهی باشیم که اولا بازده احتمالی آتی بازار مسکن را از دست ندهیم و ثانیا با استفاده از “اهرم پول خود و دیگران” و “همچنین بهره گرفتن از جریان نقدی طی یک دوره زمانی” قدرت خرید خودمان را افزایش دهیم. با قیمتهای حال حاضر و آتی قیمت املاک و مستغلات احتمالا توان خرید فردی از آنچه که در حال حاضر هست هم به شدت کاهش خواهد یافت. آنچه که ما بر اساس تجربیاتی که داریم دنبالش هستیم استفاده از توان جمعی و مشارکتی است آن هم بر بستر قوانین و مقررات کشور به شیوه ای که در ادامه توضیح خواهیم داد.

سرمایه گذاری و ساخت مشارکتی چیست و چرا؟

همانگونه که توضیح دادیم با توجه به افت به شدت محسوس قدرت خرید ملک در طبقه متوسط (و بسیار بدتر در طبقه ضعیف جامعه) امکان خرید و سرمایه گذاری فردی آپارتمان و ملک توسط افراد با این قیمتها بسیار سخت شده است و به همین خاطر دولت تلاش داشته که راهکارهایی مثل خرید متری مسکن و یا مسکن مهر و… ایجاد کند و مردم هم به سمت خرید املاک در حاشیه شهرها و روستاها با قیمتهای ارزان رفته اند.

اما راهکاری که به دنبال آن هستیم و از سال 1390 تاکنون در سه پروژه (بدون برنامه ریزی حرفه ای قبلی) استفاده از قدرت جمعی برای سرمایه گذاری و ساخت ملک هستیم، ما این شیوه را سرمایه گذاری و ساخت مشارکتی املاک می نامیم که چند ویژگی زیر را دارد:

امکان خرید واحد با بهای تمام شده

از آنجایی که قصد ما راه اندازی یک شرکت ساختمانی سنتی که منفعتش در تورم و فروش واحدها با قیمت بازار باشد، نیست و ما هدفمان راه اندازی یک شبکه از متقضایان و سرمایه گذارن ملکی تعریف کرده ایم، لذا سود را از پروژه های ملکی حذف کرده ایم و به همین دلیل اعضای این شبکه امکان سرمایه گذاری و مشارکت در پروژه ها با بهای تمام شده را خواهند داشت. طبق برآوردهایی که هست و داریم برآورد می کنیم اعضای شبکه واحدها را با قیمتی بین 25 تا 35 درصد زیر قیمت بازار دریافت خواهند نمود. مزیت بسیار بسیار مهم و بزرگی خواهد بود.

امکان پرداخت دوره ای از خرید زمین تا ساخت

مزیت بسیار مهم دیگر برای اعضای شبکه در یک پروژه ساخت، به پرداخت مرحله ای متناسب با پیشرفت پروژه ها خواهد بود و برآوردی که وجود دارد این است که حوالی 50 درصد در زمان خرید زمین و الباقی هم در دوره ساخت پرداخت خواهد شد. راستش را بخواهید وجود این دو مزیت از نظر ما راه را برای خرید آپارتمان و ویلا به شدت هموار خواهد کرد.

نکته بسیار مهم: در پروژه هایی که زمین توسط اعضای شبکه خریداری میشود از همان ابتدا سند زمین طبق قوانین جاری کشور متناسب با سهمی که خریداران در پروژه دارند به نام آنها خواهد شد. طبق بررسی ها امکان مشارکت تا 120 نفر در یک پروژه و دریافت یک صد و بیستم سهم سند شدنی و امکانپذیر است. البته برای اینکه این تعدد مشارکت کنندگان مشکلی برای ما ایجاد نکند راهکارهای قانونی برای مدیریت طرح داریم که در ادامه به آن می پردازیم.

امکان مشارکت دانگی-یونیتی در پروژه های ساختمانی

و اما نکته سوم و کلیدی هم این است که اگر کسی از اعضای شبکه توان خرید یک واحد را تماما نداشته باشد ساز و کار دریافت دانگی هم تعریف کرده ایم. اما به صورت کلی میزان مشارکت نفرات در یک پروژه مثلا 60 واحدی نباید بیش از 120 نفر باشد و با این حساب سهم حداقلی هر نفر 3 دانگ است و در پروژه های کوچکتر امکان مشارکت تا حداقل یک دانگ هم وجود خواهد داشت.

شیوه های مشارکت در پروژه ها

در حال حاضر و به صورت کلی دو شیوه برای مشارکت و سرمایه گذاری اعضای شبکه طراحی و در نظر داریم:

شیوه اول: خرید یونیت و مشارکت در تامین مالی 

در این شیوه همانند پروژه ویلای سهیلیه کرج که اجرا کردیم، اعضای شبکه امکان سرمایه گذاری و مشارکت در تامین مالی پروژه را خواهند داشت و در مالکیت پروژه نقشی نخواهند داشت و صرفا سود حاصل از سرمایه گذاری را دریافت خواهند داشت. در این شیوه یونیت ها همچنان با بهای تمام شده در اختیار اعضا قرار خواهد گرفت و پس از فروش پروژه به قیمت بازار، اصل و فرع حاصل از سرمایه گذاری طبق قراردادی که منعقد می گردد، به حساب سرمایه گذاران (خریداران یونیتها) واریز خواهد شد. یونیتهای سرمایه گذاری در این شیوه حداقل 100 میلیون تومان خواهد بود.

در این شیوه ممکن است ما خودمان مالک زمین باشیم و یا طی یک قرارداد مشارکت در ساخت با مالک توافق کرده باشیم و اعضای شبکه در تامین مالی پروژه همراهی خواهند داشت.

شیوه دوم: خرید و ساخت مشارکتی

در این شیوه که از شیوه های کلیدی و اصلی ما در شبکه خواهد بود کل فرایند صفر تا صد پروژه از خرید تا ساخت با مشارکت اعضای شبکه جلو خواهد رفت و از همان ابتدا مشارکت کنندگان مالک زمین نیز متناسب با سهمی که مشارکت داشته اند خواهند بود. به عنوان مثال فرض کنید یک زمین 1000 متری را میخواهیم بخریم و یک مجموعه 50 واحدی بسازیم. به فرض اگر قیمت زمین 100 میلیارد تومان باشد و هر نفر هم یک واحد بخواهد از همان ابتدا هر نفر با پرداخت 2 میلیارد تومان یک پنجاهم سند زمین را دریافت خواهد کرد و هزینه جواز و ساخت را نیز طی دوره ساخت می پردازد. در این پروژه حداکثر 100 نفر و حداقل 3 دانگ یک واحد امکان مشارکت خواهند داشت.

نکته مهم: از آنجایی که مدیریت این تعداد نفرات (طبق تجربه) سخت بوده و برای اینکه عدم پرداخت یک نفر صدمه ای به کل پروژه وارد نسازد، همزمان با خرید زمین و امضاء مالکیت یک وکالت فروش مشروط هم به مدیر طرح توسط افراد ارایه خواهد شد که در صورت عدم پرداخت هزینه های ساخت، سهم ایشان به سایر اعضای شبکه واگذار خواهد شد.

در انتها لازم به ذکر است مشارکت در هر پروژه طبق قراردادهای مجزا و طبق قوانین جاری و ساری کشور پیشبرده خواهد شد تا ریسکی از سمت اعضا و نفرات به پروژه ها وارد نشود.

برآورد ما این است که در سال 1402 بتوانیم حداقل 2 پروژه با سرمایه گذاری بالغ بر 300 میلیارد تومان آغاز کنیم و حجم سرمایه گذاری در شیوه خرید و ساخت مشارکتی از حداقل 1 میلیارد تومان (پنجاه درصد زمان خرید زمین و الباقی در طول دوره ساخت) و در شیوه یونیتی از 200 میلیون تومان به بالا خواهد بود.

تجربیات قبلی ما مبتنی بر مشارکت جمعی

مدیریت خرید مشارکتی (ویدیو 1)

اولین مجتمع خصوصی فناوری کشور

خرید مشارکتی در سال 1390

ساخت و سرمایه گذاری مشارکتی (ویدیو 3)

ویلای شهرکی لوکس

سال 1401

مدیریت خرید و فروش مشارکتی (ویدیو 2)

اولین برج فناوری خصوصی کشور

مشارکت مالی بیش از 100 میلیارد تومان (1397)

سود ما به عنوان مجری طرح کجاست؟

بدیهی است طراحی یک ساز و کار بلندمدت بدون منافع برد-برد برای همه ارکان پایدار و مانا نخواهد بود و به همین خاطر ممکن است برایتان سوال باشد که سود و منفعت (بیزینس مدل) ما وقتی که قصد داریم با بهای تمام شده واحدها را در اختیار اعضای شبکه قرار دهیم کجاست و چگونه است؟  منفعت ما از بعد مدیر و مجری طرح دو شق دارد:

یکی دریافت حق عضویت سالانه از اعضای شبکه است که در هنگام مشارکت در اولین پروژه دریافت خواهد شد و البته می دانیم مبلغ حق عضویت صرفا جنبه جبران هزینه خدمات را دارد و نسبت به منافعی که در بازار ملک برای اعضا ایجاد خواهد شد بسیار ناچیز خواهد بود و عمدتا این مبالغ صرف هزینه های جاری خواهد شد.

دومین منبع پایدار منفعت برای مدیر طرح دریافت 17 درصد از هزینه ساخت پروژه (به عنوان کارمزد مدیریت طرح و مدیریت پیمان) می باشد که از هر پروژه به صورت جداگانه تعیین و دریافت خواهد شد و البته این کارمزدها در صورت موافقت پیمانکاران عموما در قالب دریافت واحد از پروژه ها خواهد بود.

و البته شاید اصلی ترین و آخرین منفعت ما این است که مثل خود شما به عنوان سرمایه گذار در پروژه ها حضور خواهیم داشت و با این روش به خودمان کمک می کنیم که با بهای تمام شده در بازار ملک سرمایه گذاری کنیم.

روند عضویت در شبکه

ابتدا نسبت به مطالعه دقیق همه مطالب این صفحه اقدام کنید و ویدیوها را هم مشاهده بفرمایید. در صورتیکه حضور در این شبکه را برای خود مناسب دیدید (چه به عنوان شخص حقیقی و چه حقوقی) شما مخاطب ما هستید.

پس اگر مخاطب این شبکه هستید، در خواست خود را بهآی دی تلگرام زیر ارسال کنید، پس از تعیین وقت، آقای مهدی زیودار (مجری طرح) شخصا با شما تماس گرفته و مصاحبه انجام می شود. در صورتیکه پذیرش شما تایید شود (افرادی که احساس کنیم امکان تامین مالی ندارند و یا طبق تجربه ممکن است خللی در روند ما و پروژه ها ایجاد کنند قطعا تایید نخواهند شد) با پرداخت حق عضویت، شما به جمع ما در شبکه سرمایه گذاری و ساخت مشارکتی املاک در خواهید آمد.

حق  عضویت  برای دوره سه ساله 72 میلیون تومان است و برای افرادی که در این مرحله پذیرش می شوند  فقط 21 میلیون تومان خواهد بود که مبلغ 1 میلیون تومان در هنگام پذیرش و الباقی زمان مشارکت در اولین پروژه ی شبکه دریافت خواهد شد. 

مهلت پذیرش فراخوان فاز اول: 30 بهمن ماه 1401

برای درخواست عضویت به شماره 09302900357 در تلگرام پیام دهید تا با شما تماس بگیریم. (کلیک کنید)

سوالات مهم

حداقل مبلغ قابل سرمایه گذاری در پروژه ها چقدر است؟

حداقل سرمایه گذاری در پروژه های یونیتی (واحدهای سرمایه گذاری) مبلغ 200 میلیون تومان است که به صورت یکجا و در هنگام قرارداد در وجه مدیر طرح پرداخت خواهد شد.

حداقل سرمایه گذاری در پروژه های خرید و ساخت مشارکتی بستگی به بزرگی و موقعیت (تهران یا شمال یا …) و میزان دانگی که قصد خرید دارید، دارد. احتمالا کمتر از 2 میلیارد تومان طی یک دوره دو ساله در این روش امکان پذیر نخواهد بود.

مبنای قانونی خرید و ساخت مشارکتی

ما در شیوه خرید و ساخت مشارکتی  کاملا از ظرفیتهای قانونی کشور در  حوزه ثبت استفاده می کنیم و به عنوان مثال یک زمین 100 میلیارد تومنی را به صورت مشارکتی توسط 100 نفر خریداری می کنیم (هر نفر یک میلیارد تومان) و یک صدم سند مالکیت از همان ابتدا به نام ایشان خواهد بود و البته همزمان یک قرارداد ساخت و مدیریت طرح بین سرمایه گذار و مدیر طرح منعقد خواهد شد و همچنین یک وکالت فروش مشروط از سوی همه خریداران به مدیر طرح ارایه می شود تا در صورت عدم پرداخت هزینه ساخت بتوانیم سهم ایشان را به اشخاص ثالث واگذار کنیم و خللی در روند ساخت ایجاد نشود.

آیا اعضای شبکه در مدیریت پروژه ها نقشی خواهند داشت؟

این نکته خط قرمز ماست و طبق تجربه اگر بخواهیم نظرات و سلیقه های اعضا و خریداران و سرمایه گذاران را در پروژه ها اعمال کنیم، احتمالا پروژه ها تا هیچوقت به اتمام نخواهند رسید، لذا ابدا و هرگز اعضای شبکه در فرایند مدیریت و ساخت دخالتی نخواهند داشت و این موضوع در قرارداد ساخت و مشارکتی که همزمان با خرید ملک منعقد میگردد تصریح و شفاف خواهد شد.

البته این به معنای حذف آنها از کل فرایندها نیست بلکه همه اعضای شبکه و سرمایه گذاران هر پروژه به صورت جزیی و در گزارشهای دوره ای در جریان امور و پیشرفت پروژه ها قرار خواهند گرفت.

شیوه شناسایی و مشارکت در هر پروژه

تیم مدیریت طرح نسبت به شناسایی فرصتهای مختلف اقدام نموده و گزارشهای توجیه اقتصادی و فنی پروژه ها را تهیه نموده و در صورتیکه توجیه اقتصادی داشت اقدام به معرفی به اعضای شبکه خواهیم نمود و یک زمان مشخصی برای تصمیم گیری و مشارکت برای اعضا تعیین می گردد.

با اعضایی که آن فرصت را پذیرفته باشند قرارداد مربوطه منعقد شده و قسط اول دریافت می گردد و زمین خریداری و فرایند ساخت آغاز می گردد.

در صورتیکه تعداد متقاضیان بیش از ظرفیت باشد، قرعه کشی تعیین کننده نفرات مشارکت کننده خواهد بود.

آیا می توانم از همان ابتدا واحد خودم را انتخاب کنم؟

با توجه به اینکه واحدهای هر پروژه نسبت به اعلی و ادنی بودنش قیمتگذاری متفاوت دارند لذا از همان ابتدا افراد امکان تعیین واحد نخواهند داشت. انتخاب واحد در مرحله تکمیل پروژه و از طریق مزایده داخلی (قیمت پایه همان بهای تمام شده خواهد بود) بین اعضا تقسیم خواهند شد.

آیا پروژه ها ممکن است سود آور باشند؟

بله در سه حالت یک پروژه ما ممکن است سود مالی ایجاد نماید:

  • در صورتیکه پروژه واحد مازاد نسبت به جواز اولیه داشته باشد
  • منابع ناشی از فروش واحدهای تجاری
  • فروش بیش از قیمت بهای تمام شده واحدها طی مزایده به اعضا

منافع ایجاد شده ناشی از این سه مورد و یا سایر منافع احتمالی به عنوان سود پروژه شناسایی و بین مشارکت کنندگان آن پروژه پرداخت خواهد شد و در مواردی هم ممکن است این منافع طی پروژه صرف هزینه ساخت شود و از مبلغ اقساط اعضا کاهش یابد.

آیا مشارکت در این پروژه ها ریسک دارد؟

فعالیت بدون ریسک که نداریم. چند ریسک را می شود متصور بود:

یک: رکود و افت قیمت ملک به گونه ای که قیمت بهای تمام شده از قیمت روز واحدهای تکمیل شده کمتر بشود. هر چند این ریسک سخت و بعید به نظر می رسد اما در هر صورت وجود دارد و باید نسبت به آن آگاه بود.

دو: افزایش شدید تورم و افزایش بهای تمام شده به گونه ای که اعضا توان پرداخت اقساط را نداشته باشند، که ما در این صورت اعضای جدید را جایگزین این افراد خواهیم کرد. لذا شما باید توان و منابع مالی خود را بسنجید و سپس به انتخاب پروژه و سرمایه گذاری اقدام کنید. ساز و کار را به گونه ای دیدیم که پروژه ها توقف نداشته باشند. البته شرایط فورس ماژور و ابرتورم از کنترل ما خارج است.

چگونه به شما اعتماد کنم؟

گذشته ما و اقداماتی که انجام داده ایم بیشترین حسن اعتمادی است که می توانیم نمایش دهیم اما برای جلب اعتماد شما به سه نکته زیر دقت داریم:

اول در خریدهای مشارکتی از ظرفیت قانون ثبت برای مالکیت بر زمین استفاده خواهیم کرد و در قراردادهای یونیتی از قراردادهای تامین مالی بهره خواهیم برد.

دوم: همزمان با خرید زمین قراردادهای دوجانبه ساخت و همچنین وکالت فروش مشروط (مبنی بر واگذاری سهم شما در صورت عدم پرداخت هزینه های ساخت) بر اساس قوانین جاری کشور منعقد خواهد شد و کاملا شفاف خواهد بود.

و در نهایت اینکه ارایه گزارشهای ادواری منظم از پیشرفت پروژه هم جزو ساز و کار جدایی نپذیر پروژه ها خواهد بود.

علاوه بر این برای اینکه وجود افراد غیرهمگن نتواند به پروژه ها خدشه ای وارد کند از ابتدا روند عضویت را سخت در نظر گرفته ایم تا حلقه اعضای شبکه را کنترل شده رشد دهیم. 

بدیهی است در صورت توسعه کار در آینده استفاده از زیرساختهای قانونی مثل شرکتهای تعاونی و یا دریافت مجوزهای ساختمانی از سازمان بورس اوراق بهادار به فراخور نیاز جزو برنامه های ما خواهد بود.

 

لازم است حق عضویت بپردازم؟

مثل این است که بگویم لازم است روزانه آب و غذا بخورم؟ حق عضویتی که اعضا پرداخت می کنند همانند خونی در رگ این شبکه است و پایداری اش در گرو آن است لذا همه بایستی نسبت به پرداخت آن کمال دقت و حساسیت را داشته باشند و حساس هستیم. پرداخت حق عضویت  از چند بابت ضروری است:

اول اینکه ارایه خدمات با کیفیت و در شان سرمایه گذاران و اعضای شبکه بدون دریافت حق عضویت امکان پذیر نبوده و از محل این مبالغ جبران خدمات مربوط به شناسایی زمین و مشاوره های حقوقی و مالی در شبکه پرداخت می گردد.

دوم از آنجا که هدف از این شبکه سرمایه گذاری در املاک با بهای تمام شده است، و تیم اجرایی برای رسیدن به این هدف نیازمند منابع مالی برای هزینه های جاری خود است و امیدواریم که بخشی از هزینه های جاری شبکه از این محل تامین گردد. نبود حق عضویت خطراتی برای خود اعضای شبکه دارد و به حذف آن نمی ارزد.

نکته ای که در این خصوص وجود دارد این است که هرچقدر سرمایه ای که شما قصد دارید در این حوزه وارد کنید بیشتر باشد سهم حق عضویت در سودآوری شما بسیار ناچیز می باشد. به عنوان مثال اگر 2 میلیارد تومان طی 2 سال میپردازید و پس از 2 سال یک واحد 3 میلیارد تومانی داشته باشید مبلغ حق عضویت در سود شما قابل نادیده گرفتن است. 

 

اما به خاطر حسن اعتماد دوستان و افرادی که در فاز صفر (دوستان و آشنایان) و فاز 1 به جمع شبکه ما می پیوندند مبلغ حق عضویت را بسیار اندک در نظر گرفته ایم. مبلغ حق عضویت در حال نرمال ماهیانه 2 میلیون تومان (جمع سال 24 میلیون تومان) است ولی برای فاز صفر ماهیانه 440 هزار تومان لحاظ گرده ایم که به صورت یکجا در هنگام پذیرش عضویت پرداخت می گردد.

این حق عضویت در هر صورت غیر قابل عودت می باشد.

برنامه سال 1402 چیست؟

تمام تلاش ما بر این است با تکمیل شدن اعضای شبکه و رسیدن به حداقل 200 نفر-مجموعه بتوانیم 2 پروژه آغاز کنیم اولی یک پروژه بین 30 تا 50 واحدی در ناحیه نوآوری شریف (به عنوان مجتمع فناوری) و دومی هم یک مجتمع مسکونی 10-20 واحدی در گیلان (در شهرهای خوش آب و هوا و توریستی لاهیجان یا بندانزلی).

در صورتیکه امکان خرید زمین در ناحیه نوآوری شریف فراهم نشود، به سراغ مجتمع مسکونی در منطقه 2 یا 5 تهران خواهیم رفت.

با توجه به تیم خوبی هم که در کردان کرج تامین کرده ایم هم در حال برآورد ساخت یک شهرک ویلایی در کردان کرج هم هستیم که در صورت پیشرفت کار اعضا را در جریان آن قرار خواهیم داد.

سخن مجری طرح

بیش از ده سال فعالیت در بازار املاک و مستغلات و بازار بورس و کریپتو به من آموخت آنچه که یک جمع با مشارکت همدیگر می تواند انجام دهد قطعا یک فرد به تنهایی نخواهد توانست به سرانجام برساند. مزه حرکت و مشارکت جمعی را از سال 1389 زمانی که مدیر عامل صندوق سرمایه گذاری شریف بودم در خرید مشارکتی اولین مجتمع فناوری خصوصی کشور را چشیدم و بعدا قدرت این امر را در تولید محتوا و UGC در پروژه های استارتاپی دیدم.

شاید نقطه بلوغ یک حرکت بزرگ مشارکتی زمانی برایم رقم خورد که با همکاری پارک علم و فناوری دانشگاه شریف اقدام به پیش خرید مشارکتی برج فناوری طرشت کردیم. کاری نشد به نظر می آمد و به ارزش امروز بیش از 700 میلیارد تومان منابع لازم بود اما با یک حرکت و تلاش جمعی حساس و مدبرانه موفق شدیم با مشارکت بیش از 60 نفر-مجموعه این پروژه را به سرانجام برسانیم. از آن روزها درسهای خیلی بزرگی آموختم. بعد از آن هم باشگاه اینوستار را مبتنی بر تحلیل و تجربیات  جمعی راه اندازی کردم و در بازار کریپتو و بورس هم قدرت جمع را دیدم و دو پروژه ملکی و گیمی مشارکتی سرمایه گذاری کردیم و با موفقیت خروج کردیم.

و اما اکنون با اتفاقاتی که در اقتصاد ایران افتاده است، تصمیم گرفتم یک حرکت مهم و جدی را با تجمیع همه تجربیات 12 ساله خودم در این مسیر و همراه با یک تیم توانمند یک کاسه کنم و راه سرمایه گذاری های بزرگ مشارکتی در بازار املاک را با هدف خرید، ساخت و مشارکت با بهای تمام شده سازماندهی کنم.

اگر دنبال ساده کردن خانه دار شدن خودتان و دفتر دار شدن شرکتتان هستید و یا اگر نگران آب شدن سرمایه ریالی تان در این اقتصاد بحرانی هستید، دستانتان را با گرمی میفشارم و هستم.

مهدی زیودار